Levensboom Marke stelt voor

Magische
 

Winterwandeling

warmste week transparant_edited.png

zaterdag 14 december 2019
vanaf 17u - eindspektakel 21u30 - gezellige bar met spijs en drank

 

Klets! Bam! Kletter! In het magische bos wordt hard gewerkt. De kabouters hoorden in de wandelgangen dat men in Kortrijk kan deelnemen aan iets wat 'De Warmste Week' zal heten.

Dit lieten de elfen zich geen twee keer zeggen. Ze zijn nogal kouwelijk van aard, moet je weten... Dus hebben ze al hun magische krachten en vrienden aangesproken om een geweldig spektakel te creëren.

 

Je komt toch ook wel een kijkje nemen?! Het wordt een wandeling die spontaan een glimlach om de mond tovert en hoe meer mensen er komen, hoe Warmer het wordt. 

De kabouters doen dit niet zomaar, maar voor Klaas Vandommele. Klaas, een Markenaar

in hart en nieren, directeur van de Freinetschool de Levensboom in Marke, is enkele maanden geleden hard ten val gekomen met zijn fiets. Hij revalideert momenteel in het UZ van Gent.


Als school, familie, vriend, kennis,...willen we hem allemaal heel hard steunen. Daarom gaat de integrale opbrengst van deze activiteit naar de NAH LIGA vzw.


Is wandelen niet echt je ding? Kom dan naar onze warmste bar. We voorzien heel wat spijs en drank. Of kuier gezellig rond op onze magische markt met zelfgemaakte producten van de kinderen!

Om 21.30 uur is er een slotspektakel om dit magisch event af te sluiten!

 

Sfeerbeelden

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Locatie

Startlocatie:

Vrije centrumschool Marke - afdeling kleuterbos
Lieven Bauwensplein 12, 8510 Kortrijk

Toegankelijkheid:

Een gedeelte van de wandeling is niet geschikt voor rolstoelen of kinderwagens. In het elfendorp kan je een gedetailleerde kaart verkrijgen met daarop de routes die rolstoel en buggyvriendelijk zijn. Voorzie warme kledij en stevig schoeisel.

 

Goede doel

De NAH Liga streeft ernaar om de kwaliteit van leven van mensen met NAH en hun omgeving te verbeteren.

 

NAH. Niet-aangeboren hersenletsel. Dat loop je op na een (verkeers)ongeval,
en beroerte, een hersentumor, een ziekte, een operatie of nog andere oorzaken. Het hersenletsel brengt beperkingen mee die invloed hebben op het dagelijks leven, op het werk, op relaties.
Deze kunnen licht zijn of zo ernstig dat zelfstandig functioneren of werken onmogelijk worden.

 

NAH betekent een breuk in de levenslijn. Het leven verandert plots zowel voor de getroffene als voor zijn familie. Om dit te realiseren werken professionelen en betrokkenen samen in de NAH Liga. Meer info op www.nahliga.be

 

Stel je vraag

Levensboom Marke

Bruyningstraat 56

8510 MARKE

Bericht verzonden